This forum has been archived. Please find the new support board at https://support.cubecoders.com/

Crash When Trying to Setup Instance

  • 108 Views
  • Last Post 25 June 2017
Dyonovan posted this 18 June 2017

I am getting a crash when trying to setup an instance on a new install.

Crash Log: https://pastebin.com/qMP5hQbZ Running on ArchLinux AMP Instance Manager v1.4.7.2

19 Comments
Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 18 June 2017

Sanity check, what happens if you use your standard non-root user instead of the AMP user you created?

Dyonovan posted this 18 June 2017

Exact same thing

https://pastebin.com/B4UCf185

Mike posted this 19 June 2017

Just for everyone else's benefit, we were going over this in Discord and it looks like its caused by an outdated kernel.

JzJad posted this 22 June 2017

I was about to update mine, glad I just ran into this on my test machine first, and hope to see it fixed looking forward to trying out some of the new servers!

Mike posted this 22 June 2017

Can you guys post the output of "uname -a" ? So far as I can tell it's a kernel version issue.

JzJad posted this 22 June 2017

Can you guys post the output of "uname -a" ? So far as I can tell it's a kernel version issue.

Will do so in a couple hours when I get home from work!

JzJad posted this 22 June 2017 - Last edited 22 June 2017

here you go

Linux GameServer 4.8.6-300.fc25.x8664 #1 SMP Tue Nov 1 12:36:38 UTC 2016 x8664 x8664 x8664 GNU/Linux

Dyonovan posted this 22 June 2017

Can you guys post the output of "uname -a" ? So far as I can tell it's a kernel version issue.

Linux brgroup 3.14.32-xxxx-grs-ipv6-64 #9 SMP Thu Oct 20 14:53:52 CEST 2016 x86_64 GNU/Linux

Mike posted this 22 June 2017

Are these both on OVH machines perchance?

Dyonovan posted this 22 June 2017

Mine is and I'm just about to switch to the default Arch Linux kernel. Will let you know what happens after

JzJad posted this 22 June 2017

Are these both on OVH machines perchance?

Yes but this is happening on my VM' and my dedicated box

Linux gs-fedora.local.com 4.10.10-200.fc25.x8664 #1 SMP Thu Apr 13 01:11:51 UTC 2017 x8664 x8664 x8664 GNU/Linux

Mike posted this 22 June 2017

OVH use a custom kernel that's different from the standard distro kernels that doesn't agree with AMP. Make sure to use official OS images instead of customized third party ones.

JzJad posted this 22 June 2017

OVH use a custom kernel that's different from the standard distro kernels that doesn't agree with AMP. Make sure to use official OS images instead of customized third party ones.

My OVH dedicated box is esxi, and it is using the latest iso from fedora.

Mike posted this 22 June 2017

Ah in that case this doesn't apply.

Dyonovan posted this 23 June 2017

Ok. Switched to latest ARCH kernel and same thing happens.

Linux brgroup 4.11.6-1-ARCH #1 SMP PREEMPT Sat Jun 17 08:19:42 CEST 2017 x86_64 GNU/Linux

Mike posted this 23 June 2017

I'm continuing to look into this. I'm away for the weekend but next week I'll be setting up an Arch VM to test with.

JzJad posted this 25 June 2017

just did a fresh install again, and now its working. Not sure if you fixed it or if I got lucky.

Linux ip250.ip.net 3.10.0-514.el7.x8664 #1 SMP Tue Nov 22 16:42:41 UTC 2016 x8664 x8664 x8664 GNU/Linux

Mike posted this 25 June 2017

I've not done anything xD you see why I've had a hard time reproducing it now though xD

JzJad posted this 25 June 2017

I've not done anything xD you see why I've had a hard time reproducing it now though xD

Yes, I have no clue what's the issue, also see Rust, and ARK seem to be working flawlessly now, Mike you are the real MVP haha